Fostul vicepreședinte al CJC, Cristinel Dragomir, găsit de ANI în stare de incompatibilitate!

Se apropie campania electorală și încep situațiile cu datul la gioale. Dacă zilele trecute Autoritatea Națională de Integritate anunța că l-a depistat pe președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în stare de incompatibilitate, de data aceasta a venit rândul unui fost reprezentant de marcă al instituției.

CITEȘTE ȘI:

Despre Cristinel Dragomir s-a spus că el a depus sesizarea la ANI împotriva lui Țuțuianu, aspecte pe care fostul vicepreședinte cu atribuții de președinte al CJC le-a negat cu vehemență. Miercuri, a venit rândul acestuia:

ANI a anunțat că a constatat faptul că Cristinel Dragomir, actualmente funcționar public în cadrul Primăriei Constanța, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât în exercitarea mandatului 2012 – 2016 a fost încheiat un contract de prestări servicii în valoare de aproximativ 219.000 lei, între Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, și o societate comercială în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține calitatea de asociat.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. DRAGOMIR NICOLAE CRISTINEL a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare. De asemenea, menționăm faptul că în data de 05 noiembrie 2013, Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui DRAGOMIR NICOLAE CRISTINEL, întrucât în perioada 23 iunie 2008 – 15 ianuarie 2010, a deținut simultan funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și calitatea de administrator în cadrul unei societăți comerciale”, au precizat reprezentanții ANI.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *