Fostul primar din Techirghiol, Adrian Stan, CONDAMNAT la doi ani și opt luni cu EXECUTARE

Magistrații Curții de Apel Constanța, l-au condamnat marți, 24 mai a.c., pe Adrian Stan, fostul primar al orașului Techirghiol, la o pedeapsă de doi ani și opt luni de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

Adrian Stan a fost condamnat, pe fond, în acest dosar, la 24 februarie a.c., la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare.

Potrivit procurorilor DNA, la data de 13 octombrie 2015, Adrian Stan, în calitate de primar al orașului Techirghiol, în legătură cu îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle sale de serviciu, a pretins de la un om de afaceri sumele de 40.000 lei și respectiv 64.000 lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din facturile de 1.100.000 lei și respectiv 1.600.000 lei, care urmau să fie emise de societatea denunțătorului în temeiul unui contract de execuție lucrări și achitate de Primăria orașului Techirghiol.

În baza acestei înțelegeri, la data de 23 octombrie 2015, inculpatul Adrian Stan a primit de la aceeași persoană suma de 40.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constituirea infracțiunii flagrante.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *