Fostul președinte al USR Medgidia a trecut la PMP și candidează la alegerile locale

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an și joi a anunțat faptul că a desemnat candidatul pentru funcția de primar al orașului Medgidia.

Este vorba despre Iasemin Agi-Murat, fostul președinte al USR Medgidia, plecat recent din acest partid.

CITEȘTE ȘI:

Născută şi crescută în Medgidia, Iasemin Agi-Murat are 37 de ani, este căsătorită și mamă a doi copii. Este absolventă a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, licenţiată în Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar și masterandă în Management Educaţional. Iasemin Agi lucrează în sistemul de învăţământ de 17 ani, în prezent este profesor în învăţământul primar susţinut de Programul Teach for Romania care face parte din reţeaua globală Teach for All, un program ce pregăteşte profesori inspiraţionali şi îi sprijină pentru a deveni lideri în educaţie. Iasemin Agi a coordonat proiecte locale şi judeţene pentru elevi, simpozioane cu participare naţională pentru elevi şi cadre didactice, concursuri şi festivaluri la care au participat anual 150 de elevi din Medgidia, dar şi din alte localităţi. De asemenea, a participat la numeroase proiecte şi simpozioane naţionale şi internaţionale, are referate, poezii şi articole scrise în reviste de specialitate. Este formator acreditat și ambasador al copiilor cu autism şi al ultramaratonului Alerg 24 de ore pentru autism.

Iasemin Agi a fost în 2019 preşedinte al organizaţiei de femei din cadrul Asociaţiei Culturale Mehmet Niyazi şi coordonator al ansamblului folcloric de dans şi cântec tătăresc KARASU în anii 2005-2007. Timp de patru ani, Iasemin Agi a fost voluntar în cadrul Centrului Psihologic Marea Neagră, unde a organizat acţiuni culturale şi educationale pentru copiii cu autism,  iar din 2017 este vicepreşedinte şi consilier pe probleme educaţionale în cadrul Asociaţiei Tomis Antidrog. În luna noiembrie a anului 2019, Iasemin Agi a fost premiată de Asociaţia Viitorul Oraşului Tău şi Centrul Psihologic Marea Neagră pentru implicarea în comunitate.

Am convingerea că doamna Iasemin Agi-Murat va câștiga Primăria Medgidia. Vremea mitocăniei trebuie să se încheie! Este timpul pentru o schimbare și pentru un om echilibrat și corect la Primăria Medgidia! Președintele organizației PMP Medgidia în persoana doamnei Iasemin Agi-Murat este cea care va restarta administrația Medgidia. Îi urez succes și bun venit în familia PMP”, a declarat președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *