Fostul prefect Niculescu nu se mai suportă: S-a dus la București ca să ceară LOCUL 1 la Senat!

Nu e ușor să fii la putere, aspect cu care liberalii se confruntă din plin. Este vorba de PNL Constanța, care, în ciuda unității și entuziasmului afișate în aceste zile, au de-a face cu un coleg care rupe căruța. Miercuri, liberalii constănțeni au depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Președintele Bogdan Huțucă deschide lista la Camera Deputaților, urmat de Mircea Banias, Marian Crușoveanu, Bogdan Bola, Sorin Mihai ș.a. La Senat, lista este deschisă de Septimiu Bourceanu, urmat de fostul prefect George Niculescu.

Locul 2 la Senat este unul cu oarecare emoții pentru PNL Constanța, astfel că Niculescu, zis și prefectul molimă, a comis o prostie cât el de mare. Marți, 20 octombrie, Niculescu s-a dus la București, la conducerea centrală, ca să solicite… locul 1 la Senat. Discuțiile au fost auzite, întâmplător, de parlamentari de București și Ilfov, care au fost șocați de solicitarea lui Niculescu și care au relatat pentru TOMIS NEWS cele discutate cu mare amuzament. Evident, imediat după ce Niculescu a ieșit pe ușă, liberalii de la centru au sunat la Constanța ca să le transmită tentativa fostului prefect de a-și săpa colegul, pe Septimiu Bourceanu. Aspectul interesant este că Niculescu a ajuns prefect în decembrie 2019 tocmai după ce Bourceanu a refuzat funcția, facilitând astfel calea liberă pentru colegul său.

Niculescu s-a prezentat la București foarte încrezător, bazat pe fratele meu, după cum îl numește pe alt personaj ciudățel al liberalilor, Robert Sighiartău. Bistrițeanul nu l-a ajutat prea mult pe fostul prefect de la Constanța…

Urecheat de conducerea liberală de la Constanța, George Niculescu și-a reluat cuminte locul desemnat pe listele pentru Parlament.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.