Fost ministru „parașutat” la PNL Constanța, candidează la parlamentare din partea PMP

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Lucia Varga, a devenit președinte interimar al PMP Bihor, după rezultatul catastrofal obținut de filială în alegerile locale. Ea va deschide lista PMP pentru Camera Deputaților.

Fost ministru și deputat PNL, Lucia Varga intrase într-un con de umbră, în ultimii patru ani, după ce nu a mai reușit să devină parlamentar. Varga nu a primit girul lui Ilie Bolojan, în 2016 și a fost trimisă la Constanța, pentru a candida la Senat, iar aici nu a primit votul constănțenilor.

Lucia Varga este persoana care a respins definitiv proiectul șoselei de coastă a Constanței, pe vremea când era secretar de stat, apoi, ajunsă la malul mării pentru candidatura la Senat din 2016 a susținut că proiectul este pentru ea o prioritate!

În urma unei discuții purtate cu Eugen Tomac, Lucia Varga a devenit acum președinte interimar al PMP Bihor, renunțând, astfel, la statutul de membru PNL.

Pe o organizare bună putem obține un rezultat mai bun. Ne dorim un început de construcție pentru 2024. Vreau să fac o evaluare, să fac o minimă selecție, iar timpul este scurt”, a transmis Lucia Varga, aflată în izolare la domiciliu, după ce soțul său a fost depistat ca fiind purtător de Covid-19.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *