Forțele Navale au adaptat programul de învățământ la măsurile restrictive anti-covid

În conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2 adoptate la nivel național, programul de învățământ al elevilor și studenților din sistemul de învățământ militar al Forțelor Navale va fi adaptat, în vederea reducerii deplasărilor. Astfel, vacanța de primăvară a elevilor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța va fi acordată în perioada 2 aprilie – 4 mai. Elevii claselor a XII-a beneficiază de vacanță în perioada 2-11 aprilie, după care își reiau cursurile, în format on-line, de la domiciliu, în perioada 12-29 aprilie, urmând a beneficia de vacanța de Paște, în perioada 30 aprilie – 9 mai. Cursurile vor fi reluate, în format față-în-față, în perioada 10 mai – 4 iunie, pentru elevii claselor a XII-a, iar pentru elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a cursurile se vor desfășura în același format, în perioada 5 mai – 25 iunie.

Elevii de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale vor desfășura modulul de practică marinărească la bordul navei-școală „Mircea”, în perioada 19-28 aprilie, după care vor beneficia de vacanța de Paște, 30 aprilie – 5 mai.

Studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din anul al II-lea beneficiază de vacanța de Paște în perioada 29 aprilie – 3 mai, după care participă la modulul de practică marinărească la bordul navei-școală „Mircea”, în perioada 4-14 mai, iar studenții din anii de studiu I, III și IV, beneficiază de vacanța de primăvară în perioada 30 aprilie – 9 mai.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *