Forța Dreptei Constanța: „Ne cerem SCUZE constănțenilor că l-am ajutat pe Chițac să iasă primar!” Constănțenii: „FOMISTULE, sunt banii părinților și copiilor, NU din pensiile tale speciale!”

Val de indignare, zilnic, pe pagina Primăriei Constanța. „Val de indignare si din partea noastră, cei care am fost motoarele de campanie pentru Vergil Chițac, noi cei care am reușit să vă facem primar, prin campanie door to door, online și prin rețeaua noastră de simpatizanți și prieteni”, anunță miercuri seară Forța Dreptei Constanța, aripa plecată din PNL, care nu dorește guvernarea alături de PSD. De altfel, la Constanța, cei de la Forța Dreptei mai au o problemă: primarul Vergil Chițac, care a dezamăgit total, și-a compromis și mandatul și a șifonat teribil și îngrozitor pentru 2024 imaginea PNL la malul mării.

Cei de la Forța Dreptei își… cer scuze constănțenilor pentru eroarea comisă și anunță faptul că primarul Chițac a făcut la școala nr. 30 o pomanageală, exact ca pe vremea lui Liviu Dragnea: Cât de javră poți să fii, ai furat de la copii?

Val de indignare si din partea noastră, cei care am fost motoarele de campanie pentru Vergil Chițac, noi cei care am reușit să vă facem primar, prin campanie door to door, online și prin rețeaua noastră de simpatizanți și prieteni. Noi nu putem acum decât să ne cerem scuze în fața constănțenilor pentru că am pus umărul la victoria dumneavoastră și pentru că așa cum ați înșelat așteptările noastre, vedem cum, acum fără nonșalantă, faceți același lucru cu restul constănțenilor, oameni care au crezut în dumneavoastră, domnule primar.Pe scurt domnul Amiral, cel care în campania electorală promitea terminarea ,, pomenilor electorale’’, a reușit marea performanță de a deturna o acțiune făcută din inimă de elevii Școlii 30 și de a transforma în campanie electorală bazată pe pomanageală. Domnule Vergil Chițac, cum mai dăm noi ochii cu electoratul căruia i-am promis o Constanța Altfel, o politică bazată pe investiții și o administrație eficientă?Dumneavoastră domnule Primar în calitate de edil al acestui oraș trebuia să fiți un exemplu de moralitate și un cetățean model, din păcate drumurile la reședința dumneavoastră din Eforie vă distrag de la exemplele enumerate mai sus, se pare că aerul de Constanța nu vă prea priește.Îmi aduc aminte doar de un slogan de pe vremea protestelor Anti-Dragnea, la protestul din Piața Victoriei se scanda: ”Cât de javră poți să fii, ai furat de la copii”.Felicităm copiii și părinții care au susținut această inițiativa și ne înclinam în fața spiritului lor civic în preajma sărbătorilor.Mai jos în foto avem postarea de pe pagina Primăriei Constanța, poze și o parte din comentariile constănțenilor”, au transmis cei de la Forța Dreptei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *