Spread the love

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, locotenent colonel Ferencz Daniel Mihai a semnat, marți, proiectul de finanțare cu fonduri europene nerambursabile ,,Creșterea performanței energetice a pavilionului comandamentului  I.J.J. Constanța”, în valoare de 6.262.524, 49 lei,  în cadrul programului operațional – regional 2014 – 2020.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit IJJ Constanța, investiția se încadrează pe Axa prioritară 3 și vizează tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind creșterea eficienței energetice (reabilitarea termică, modernizarea instalațiilor aferente, precum și utilizarea surselor regenerabile de energie) în vederea reducerii consumului de energie primară, asigurand totodată îmbunatațirea condițiilor de lucru ale jandarmilor constănțeni. Prin această investiție se estimează scăderea nivelului anual al gazelor cu efect de seră emise de la 70,79 tone dioxid de carbon/an la 22,20  tone dioxid de carbon/an.

La activitate au mai participat col. Nistor Bogdan și col. Albu Bogdan din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, col. Negrilă Claudiu Silviu adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și Mihailov Luminița, din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Est.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *