Spread the love

Mal de lac, apus de soare și multă bună muzică bună, au fost condimentele unei seri reușite în orașul Ovidiu, unde s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Festivalului de muzică folk, care a avut loc sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20.00, și care a făcut parte din cadrul manifestărilor dedicate „Zilelor orașului“. Locația a fost una pe măsura evenimentului, scena fiind amenajată chiar în zona debarcader de pe malul Lacului Tăbăcărie. Iubitorii muzicii folk, de toate vârstele, veniți chiar și din municipiul Constanța, au avut o seară de neuitat, mai ales că show-ul a avut parte de invitați unul și unul Emeric Imre, Walter Ghicolescu și nimeni altul Mircea Vintilă. Pentru ca seara să fie una reușită, organizatorii, Primăria și Consiliul Local Ovidiu, au oferit publicului și un foc de tabără, de care s-au bucurat atât cei mari, cât mai ales cei mici.

CITEȘTE ȘI:

Locuitorii din Ovidiu invitați de Primărie la „Zilele orașului“. Evenimente pentru toate gusturile!

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a declarat pentru TOMIS NEWS că locația nu a fost aleasă întâmplător.

„Zona debarcader este deosebită și potrivită pentru un festival de muzică folk, care este la a doua ediție. Ne dorim să devină o tradiție și cred că va crește de la an la an. Am observat atât la ediția trecută, cât și în la cea din acest an, o altă categorie de public, care, de obicei, nu ieșea neapărat la „Ziua orașului Ovidiu“, dar care îi vedem prezenți la un festival folk. Sunt încântat de acest lucru și, până la urmă, scopul nostru este să creăm evenimente în care să se regăsească fiecare categorie de vârstă și de public“, a declarat George Scupra.

De departe, cel mai aștepat moment al serii de sâmbătă a fost recitalul cântărețului și compozitorul de muzică folk, GEORGE VINTILĂ, care a făcut parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor ’70, și a fost membru al grupului „Pasărea Colibri“.

„Sunt pentru a doua oară la Ovidiu și sunt tare bucuros să constat că primarul George Scupra a continuat festivalul de muzică folk. Tot primarul a mai promis că, de la anul, pe o scenă amenajată pe lac, o să facem și un festival de muzică folk și poezie. Zona în care se desfășoară festivalul din acest an este minunat, mai ales că folk-ul cu apa se împacă“, a declarat, pentru TOMIS NEWS, Mircea Vintilă.

CITEȘTE ȘI:

Trofelul „Elena Roizen“ de la Ovidiu câștigat în Anul Centenar de o fată de peste Prut

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *