Focșa (AUR) îl DEMOLEAZĂ pe Felix Stroe: „Ne-a zis că vom fi AMENDAȚI de UE. Păi nu el a negociat cu comunitatea europeană? Job-ul lui a fost doar să SCUMPEASCĂ apa!”

Parlamentarul constănțean al Alianței pentru Unirea Românilor, deputatul Viorel Dumitru Focșa, a avut miercuri o serie de declarații referitoare la președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe. Focșa a punctat că, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, Stroe a arătat că România riscă intrarea în infringement întrucât țara noastră nu a respectat o serie de clauze. Astfel, Focșa punctează faptul că Felix Stroe era exact persoana care putea să avertizeze comunitatea locală în privința acestor clauze și să ia măsuri, din postura de șef al RAJA. În opinia lui Focșa, Stroe s-a limitat doar la… amenințări:

„Job-ul lui a fost doar să scumpească apa! Atât! În rest, nimic nu s-a făcut! El declară în timpul campaniei electorale că România intră în stare de infringement și va plăti amenzi pentru fiecare localitate – ca să vedeți în ce condiții am aderat și cum s-au ținut ei de treabă – mai și spune… și acum e senator în Parlamentul României! Pentru orice UAT, da? Pentru orice localitate cu până în 2.000 de locuitori se plătește 2.000 de euro pe zi dacă nu are apă curentă sau canalizare sau oricare din ele. Dacă e mai mare de 2.000 de locuitori, plătește 15.000 de euro pe zi! A zis el, deci e bine documentat, a negociat cu experții din comunitatea europeană, a adus niște fonduri. Mă rog, niște jocuri de interese. Păi… știi asta și… nu faci? Ungurii nu au gaze, dar au o rețea la nivel de țară – peste 95% din locuințe sunt deja branșate, asta pentru că în clauza de aderare au făcut exact așa: ce-i al meu e și al tău, ce-i al tău e și al meu. Oare de ce le-au dat platoul continental din Marea Neagră cu gaze? A fost luat de la un stat din afara Uniunii (Ucraina – n.r.) și l-a dat României, membră a Uniunii, dar la 24 de ore domnul Tăriceanu a schimbat o propoziție – de la explorare la exploatare, 33 de ani și de aici… bătaie. Vândut! Este al Uniunii, zic ei… PSD și PNL au fost la guvernare, nu s-au ocupat cu nimic! Au dat legi de formă! Ca să extinzi rețeaua de gaze la toată populația, trebuie să dai șpagă! O să aduc dovezi de la Constanța! Politicienii au cântărit lucrurile în așa fel încât românii să nu se poată bucura de propriile resurse naturale!”, a spus deputatul Focșa.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *