Focșa (AUR) îl ajută pe primarul Chițac să dea căldură în Constanța: I-a oferit NUMĂRUL ministrului Virgil Popescu

Aproape o săptămână de când sistemul de termoficare a căzut în Constanța. CET și RADET se joacă cu nervii constănțenilor, dar și cu temperatura lor… la propriu. Avariile succesive au lăsat jumătate din locuitorii municipiului în frig total, iar ultimul anunț oficial, de ieri, arată că… energia termică este furnizată. În realitate, nici vorbă de căldură în casele constănțenilor, iar deputatul constănțean al Alianței pentru Unirea Românilor, Dumitru Focșa, nu mai suportă starea de lucruri. Astfel, Focșa i-a trimis un mesaj primarului Vergil Chițac, însoțit de… numărul de telefon al ministrului Economiei, Virgil Popescu, în subordinea căruia se află ELCEN:

„Domnule primar, vă ofer numărul de telefon al domnului ministru, ca să aflăm când va fi furnizată căldura în Constanța! Constat cu stupoare faptul că, de mai multe zile, au loc avarii succesive la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Aseară, am aflat că ultima avarie a fost remediată și că energia termică va fi furnizată „în câteva ore”. Astăzi, am constatat din nou că a fost o nouă avarie… de comunicare! Constănțenii nici la această oră nu beneficiază de căldură! În realitate, este vorba despre o avarie a ELCEN, din subordinea directă a ministrului liberal al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, domnul Virgil Popescu, iar administrația locală nu își permite să deranjezepe linie de partid”. Domnule primar, Vergil Chițac, după ce ne-ați anunțat că municipiul nu va fi iluminat de sărbători, pentru că este „anul deceselor” și suntem în „doliu”, acum trebuie să și murim de frig? Dumneavoastră ați remarcat tristețea înconjurătoare? Starea depresivă a orașului? Dacă din perspectivă politică nu putem avea dialog, din perspectiva țurțurilor de pe calorifere se poate avea o soluție? Cum se încălzesc copiii? Bătrânii? La lumânarea de la capul patului? Pentru că acolo se va ajunge în câteva zile dacă nu se remediază urgent furnizarea energiei termice! Am sesizat că Primăria Constanța a informat astăzi că oferă consiliere psihologică gratuită. Se încheie cu AMIN?”, a transmis deputatul Focșa, care a mai arătat că:

„Îi ofer domnului primar numărul de telefon al ministrului Economiei, ca să afle și sutele de mii de constănțeni răspunsurile la două întrebări simple?

  1. De ce nu avem căldură?
  2. Când vom avea căldură?

VIRGIL POPESCU – +40 752 125 635”

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.