Focșa (AUR Constanța): „Sunt interese ascunse care au blocat dezvoltarea Portului. Trebuie să devină un nod comercial important”

Portul Constanța se află într-o situație critică pentru că au distrus flota și am rămas și fără port pe fondul intereselor ascunse care au blocat dezvoltarea acestuia, este opinia inginerului Dumitru Focșa, candidat din partea Alianței pentru Unirea Românilor la Camera Deputaților.

În baza programului politic al AUR mă voi implica în rezolvarea problemei Portului Constanța, care a fost sub lupa Republicii Mazăre, așa era numită Constanța, așa este numită și acum. Primăria Constanța a vrut să pună mâna pe el, oare de ce? Portul este un punct strategic al României, nu numai al constănțenilor, dar noi ca și locuitori la malul mării suntem primii beneficiari în urma activității Portului Constanța”, a precizat candidatul AUR.

Acesta spune că la reîntoarcerea sa în România, în 2006, în Portul Constanța a găsit iarbă printre liniile ferate, iar acesta se afla într-o situație critică.

După ce ni s-a distrus flota, am rămas și fără port. Noi putem face din Portul Constanța un nod comercial important care să traverseze Europa pe canalul Dunăre – Marea Neagră și să urce pe canalul Rin. Sunt interese ascunse care au blocat dezvoltarea acestui port. Vă promit, ca și constănțean, mă voi implica împreună cu echipa AUR pentru ca Portul Constanța să își recapete poziția binemeritată în domeniile economic și strategic al României”, a subliniat candidatul AUR.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.