Focșa (AUR Constanța): „Există o SINGURĂ Familie – BĂRBAT ȘI FEMEIE! Celula care naște copii și duce umanitatea mai departe! Doi bărbați NU pot forma o „familie”, nici două femei! Sau trei bărbați și șapte femei sau alte deviații…”

Cu ocazia Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Bifobiei și Transfobiei, pe 17 mai, Comisia Europeană, Ambasada şi alte 20 de ambasade îşi exprimă solidaritatea cu „toate persoanele discriminate pe criterii de orientarea sexuală, identității sau expresiei de gen și caracteristicilor sexuale”. Ambasadele vorbesc despre „familiile LGBTIQ”, deşi în România nu există acest concept. Mai mult, ambasadele susţin că „o țară poate să-şi atingă întregul potențial numai atunci când diversitatea cetățenilor este apreciată, susținută și protejată”.

Semnatarii sunt Reprezentanţa Comisiei Europeane în România şi ambasadele SUA, Marii Britanii, Sloveniei, Australiei, Austriei, Belgiei, Canadei, Croației, Cehiei, Danemarcei, Finlandei, Franţei, Germaniei, Irlandei, Israelului, Italiei, Luxembourg, Olandei, Noii Zeelande, Norvegiei, Portugaliei, Spaniei, Suediei, Elveţiei, Uruguayului.

În replică la mesajul ambasadelor menționate, deputatul constănțean al AUR, Viorel Dumitru Focșa, a transmis un mesaj vehement:

„La doar 48 de ore de la Ziua Internațională a Familiei ne-am trezit cu… Ziua Internațională Împotriva Bifobiei și Transfobiei, „celebrată” pe 17 mai. Sunt convins că nici un român habar nu are de existența acestei zile, deși ne străduim să fim „toleranți europeni”, în ciuda faptului că românii, în esența lor, sunt toleranți! Am constatat că peste 20 de ambasade ne spun nouă cum trebuie să facem cu „familiile LGBT”. Printre aceste ambasade sunt cele ale SUA – care ne apreciază ca parteneri strategici și buni luptători în războaiele lor, dar nu vor să ne acorde vize nici în ruptul capului; Marea Britanie, care nu mai e în Uniunea Europeană și, în loc să rezolve falimentul economic național și „divorțul” brutal al Scoției, are o problemă cu LGBT din România; Olanda, cunoscută ca țara atât de libertină încât de ceva ani se străduiește să închidă „cartierul roșu” din Amsterdam, pentru că libertinajul în cauză a dus deja la proxenetism în toată regula; Norvegia, care nu e țară membră UE dar știe ea cum e cu Europa sau… Uruguay și Noua Zeelandă, aflate total în partea opusă a planetei și care habar nu au unde există România pe hartă, dar ne dau sfaturi. Toate aceste ambasade ne vorbesc despre „familiile LGBT” și voi spune clar și răspicat: Nu doar în România, ci în toată lumea, există o singură familie – BĂRBAT ȘI FEMEIE! Este „celula” naturală care naște copii și duce umanitatea mai departe! Este demonstrat social, istoric, științific, genetic, economic, practic, din orice perspectivă! Nu cred că doi bărbați pot forma o „familie”, la fel cum nu cred că nici două femei! Sau trei bărbați și șapte femei sau alte deviații – îmi asum acest termen – pentru că știu personal exemple clare: aceste „familii” sunt neîmplinite, frustrate, geloase, violente, total anormale! Totodată, constat cu amărăciune că partidul care și-a asumat la propriul Congres a fi „de dreapta”, respectiv USR, susține această dileală socială, rămânând în fapt ideologic în zona marxistă, nicidecum pe „dreapta”. Partidul AUR nu se dezice de la linia tradițională și singura care duce la dezvoltare pe toate planurile, pentru că noi NU suntem adepții „experimentelor”, știm foarte bine cine suntem, unde suntem, ce trebuie să facem, încotro ne îndreptăm și concluzionez: FAMILIA înseamnă țara, statul, națiunea! Fără ea, venim de nicăieri și ne îndreptăm nicăieri! Dragi români, trecem noi și peste asta…”, a transmis deputatul Focșa.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.