Focșa (AUR Constanța) este convins că primarul Chițac va fi DEMIS: Viceprimarii și vicepreședinții CJ sunt numiți ILEGAL! „Abandon ship, amirale fără flotă!”

Deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa, semnalează faptul că primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, este doar un simplu „amiral făcut de un comandant, care ne-a lăsat fără flotă” și care „se dă în bărci de carton pe lângă lege” și, cu siguranță, va fi demis!

Nu-i de mirare că avem la Constanța o coaliție PNL – USR PLUS la câteva clipe de auzirea alarmei…. ABANDON SHIP! Sper să aibe o prăjină să poată sari mai bine decât Jack Sparrow”, a mai transmis deputatul Focșa.

Parlamentarul constănțean se bazează pe faptul că cei doi viceprimari ai municipiului Constanța, Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Petre Enciu și Stelian Gima ar fi aleși în aceste funcții.. ilegal, aspect pe care deputatul Focșa l-a reclamat ministrului Dezvoltării, Cseke Attila:

sesizare focsa

Amintim faptul că AUR Constanța a demarat acțiunea de demitere a actualului primar prin site-ul Scufundăm Amiralul și pagina de Facebook cu același nume.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *