Focșa (AUR Constanța), către primarul Chițac: „Ai manipulat grosolan, ai dezinformat și ai cauzat DAUNE! Vei fi DEMIS!”

Deputatul constănțean al AUR, Dumitru Viorel Focșa, a fost prezent joi la Radio SKY, la emisiunea Poveștile orașului meu, moderată de Florin Munteanu. Acesta a vorbit, printre altele, despre campania de demitere a primarului Constanței, Vergil Chițac. Focșa a fost membru al Asociației Constanța Altfel și când a sesizat că este vorba despre o lălăială politică s-a retras și s-a înregimentat în AUR. Din această ipostază, Focșa consideră că primarul Chițac trebuie demis și nu doar atât: trebuie să răspundă pentru promisiunile pe care nu le îndeplinește:

Am citit un proiect al Parlamentului European asupra unui proiect pe care trebuie să îl dezbatem: Legea dezinformării! Dezinformare poți să faci și cu doi ani înainte de alegeri. Eu am citit platforma aia Constanța Altfel, unde am fost membru, îmi plăcea, era o opoziție asupra construcțiilor în parcuri, era de bine. Însă, când tu – prin acțiunile tale – produci un dezechilibru financiar în Primăria Constanței și când te vezi la butoane și nu demonstrezi că deja ai planul dinainte… ai manipulat grosolan, ai dezinformat și ai cauzat daune! Eu cred că e bine ca alesul, edilul, parlamentarul, care nu fructifică ceea ce spune… să răspundă pecuniar! Te duci după el, îl lași fără casă, îl lași cu o sacoșă de un leu! Te duci până la a patra spiță! Se continuă activitatea de strâns de semnături. Domnul primar nu îmi mai răspunde la telefon, ne-a blocat instalarea de corturi, s-a făcut cerere, dar să se gândească bine, că vine o lege… E treaba lui, că e democratic, pentru că democratic a ajuns acolo!”, a spus deputatul Focșa.

De altfel, la protestele de la sfârșitul lunii martie, deputatul Focșa a anunțat clar în fața Instituției Prefectului Constanța că primarul Chițac va fi demis.

Amintim că la Constanța a demarat campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Chițac, inițiativa fiind disponibilă AICI, dar și pe rețelele de socializare, la #ScufundămAmiralul.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.