Florin Cîțu anunță o nouă campanie de promovare a vaccinării: „Lansăm spoturi la TV pe public țintă: elev, mamă, bunică”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că va fi lansată o nouă campanie de promovare a vaccinării, iar pentru asta au fost create 11 spoturi care vor fi difuzate în mass media. Cîțu a spus că se urmărește conștientizarea populației privitor la beneficiile vaccinării și faptul că ne-ar aduce fiecăruia revenirea la o viață normală.

Fiecare român trebuie să se gândească la ceea ce îi lipsește și ce va avea dacă este vaccinat. Această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum: ”Împreună învingem pandemia”. Astăzi introducem un element nou: ce conține vaccinul? Este vorba despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla cum ne ajută să revenim la normalitate acest vaccin. Prin această întrebare încercăm să aflăm de ce anume vă este dor, ce anume vă doriți. Dacă știm că acesta este obiectivul nostru, al tuturor românilor și am încredere că putem să învingem pandemia prin vaccinarea. Lansăm 11 sporturi care vor fi difuzate la TV, în special și alte sporturi făcute pe public țintă: elev, mamă, bunică, om care merge la festivaluri etc.”, a spus Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a devenit actor în unul din spoturile pentru promovarea campaniei de vaccinare. Cîțu povestește ce a înseamnat pentru el revenirea la „normalitate” în contextul vaccinării:

Acestea sunt câteva din spoturile pe care le veți vedea la TV. Știu că multora ne-au lipsit cei dragi, să îi știm în siguranță. Românii trebuie să se gândească la ce le este dor, lucrurile nu pot reveni la normalitate decât dacă dispare pandemia. Poate vă este dor de un concert, să scăpăm de carantinări. Am vrut să vă arăt ca premier ce înseamnă un spot pentru mine. Ce conține vaccinul? Normalutate. Să pot să îmi beau cafeaua alături de prieteni în interior. Să nu mai depind de mască. Să putem merge la plajă și la concerte fără griji. Lansez o provocare către ceilalți membri ai guvernului, să ne spună ce înseamnă normalitatea pentru ei„, a declarat Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *