Flashmob marca #ComeToSeaUs, într-un mall din Constanța

Joi, 23.12.2021, începând cu ora 18:00, la Centrul Comerial City Park Mall din Constanța, încheiem șirul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, cu o ultimă ediție încărcată cu emoția sărbătorilor de iarnă – „Ballet Flashmob”. Ediția „Ballet Flashmob” își propune să aducă în atenția publicului constănțean un moment artistic de tip flashmob, unde un grup de 10 tineri balerini ai trupei Prestige vor coopta privitorii la dans. 

Pe durata desfășurării flashmob-ului, videoul realizat cu scopul promovării Portului Maritim Constanța va rula pe ecranele aflate la intrarea Starbucks a mall-ului. Accesul este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul NEGATIV al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Fiecare participant va prezenta unul din documentele de mai sus atât în momentul ridicării brățării, cât și la intrarea în perimetrul destinat evenimentului

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR). Pentru mai multe informații referitoare la eveniment, persoanele interesate pot accesa următorul link.

Proiect: #ComeToSEAus
Valoarea Totală a Proiectului: 923.870 RON

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.