„Fiul risipitor” Horia Constantinescu s-a… întors acasă: Și-a depus ADEZIUNEA la PSD Constanța

Moș Crăciun a venit cu cadouri și în a treia zi de Crăciun, la Constanța. Mai precis, la PSD Constanța, unde luni seară a aterizat… cadoul exact în sediul partidului: Horia Constantinescu. Executat brutal în Primăria Constanța în luna septembrie a acestui an, fiul risipitor revine acasă, taman de Sărbători, când trebuie să fim… mai buni. Astfel, social-democrații constănțeni (sau o parte din ei) l-au reprimit cu brațele deschise pe comisarul Cattani, care intrase într-un con de umbră după rușinea din toamnă.

Nu a fost chiar un Birou Politic Municipal, ci mai degrabă o vorbă, un șpriț de final de an. Da, Horia Constantinescu și-a depus din nou adeziunea la PSD, la organizația municipală”, au precizat surse participante la pomul de iarnă de la PSD.

Gestul lui Horia Constantinescu nu este unul fără rost și mai ales la organizația municipală. Unul din scopuri ar fi o eventuală candidatură pentru Primăria Constanța, în 2024, aspect care a iritat o serie de social-democrați, cum ar fi Costin Răsăuțeanu, care se zbate la fiecare ședință a Consiliului Local, ținând sus steagul opoziției.

Ca urmare a relatării exclusive a TOMIS NEWS, social-democrații constănțeni au confirmat adeziunea:

„Domnul Horia Constantinescu și a depus adeziunea în sedinta de ieri a Biroului Permanent Municipal. Adeziunea a fost aprobată”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.