Firmă din Constanța AMENDATĂ pentru deșeurile din construcții abandonate

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, duce o luptă permanentă împotriva celor care nu respectă prevederile legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța. În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de polițiștii locali, există multe persoane care aruncă deșeurile în alte locuri decât în cele special amenajate sau societăți comerciale care nu dețin contracte încheiate cu o societate de salubrizare.

1 1

Potrivit Poliției Locale Constanța, zilele trecute, un constănțean a fost sancționat cu 400 de lei pentru că a aruncat deșeurile reciclabile în containerele stradale și nu în recipienții speciali pe care firma la care era angajat trebuia să îi dețină. Ulterior, polițiștii locali au verificat și societatea de unde proveneau deșeurile. Agentul economic a fost sancționat cu 2500 de lei pentru lipsa unui contract încheiat cu o societate specializată și autorizată pentru efectuarea operațiunilor de ridicare a deșeurilor reciclabile, precum și pentru nedeținerea unui loc special amenajat pentru depozitarea acestora.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *