Spread the love

Candidatul PRO România la Consiliul Județean Constanța, Răzvan Filipescu, solicită conducătorilor autorităților județene și ai partidelor politice, reprezentantului Guvernului în teritoriu, parlamentarilor și inclusiv contracandidaților la diverse funcții politice, să coopereze pentru a presa Guvernul să publice normele de igienă și siguranță necesare deschiderii teraselor.

„Până acum nu s-a publicat nimic, deși mai este doar o săptămână până la mult promisa relansare. Este o solicitare comunicată public cu insistență de toate patronatele din turism. Trebuie înțeles faptul că pregătiri, achizițiile, aprovizionarile necesita timp”, a transmis Filipescu. Totodată, candidatul PRO România la CJC propune ca deschiderea teraselor să se facă începând de sâmbătă, 30 mai, ora 9.00 „ca antreprenorii cu terase să profite de acest weekend prelungit, care continuă și cu Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, evitând astfel și supraaglomerări”, motivează Filipescu.

Guvernul Ludovic Orban a estimat că terasele pot fi deschise începând cu data de 1 iunie, iar restaurantele și cafenelele din 15 iunie, în aceeași zi fiind vizată și permiterea accesului pe plaje.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *