Filialele PNL au TRAS LA SORȚI funcţiile de secretar de stat

În toiul negocierilor PNL – USR-PLUS – UDMR privind ocuparea funcțiilor din ministere, filialele PNL au ajuns să tragă la sorţi funcţiile din guvern, după cum dezvăluie Violeta Vijulie, prim-vicepreşedinte PNL Sector 3 şi viitor secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Vijulie va fi secretar de stat la Ministerul Educației, unde se va ocupa de fondurile europene și relația cu Parlamentul. Liberala, autointitulată expert în comunicare, o va înlocui pe Mihaela Popa.

Eu sunt prim-vicepreședinte la PNL Sector 3 și aceasta este filiala care mă susține, pentru că la tragerea posturilor între filiale poziția de secretar de stat pe fonduri europene de la Ministerul Educației a revenit filialei Sector 3”, a afirmat Violeta Vijulie. Întrebată de edupedu.ro dacă tragerea la sorți este ceea ce o recomandă pentru postul de secretar de stat în Ministerul Educației, Vijulie a răspuns că “aceasta este modalitatea în care a revenit acest post la PNL:

Ce mă recomandă pe mine este că am lucrat pe fonduri europene și faptul că în câteva luni la conducerea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici eu am reușit să fac rost de fonduri europene pentru prevederi din codul administrativ pentru care nu era alocat buget, în situația în care toate liniile de finanțare erau închise”.

În privința acestor negocieri ale coaliției, Constanța a obținut două posturi de secretar de stat: fostul prefect și eternul nemulțumit George Niculescu, la Energie și Mihnea Drumea, la Educație. Cei de la USR-PLUS nu doresc să renunțe sub nici o formă la numirea prefecților în județe precum Constanța, Cluj, Timiș sau Brașov, județe pe care Ludovic Orban a fost mandatat să le obțină de liderii din partid.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *