Femeile liberale din Cumpăna au sărbătorit de 8 Martie. Tufă (PNL): „Ați ieșit la vot în număr mai mare decât bărbații, pentru normalitate”

Ziua Internațională a Femeii a fost motiv de sărbătoare și la Cumpăna, unde peste 150 de doamne și domnișoare liberale s-au distrat de… ziua lor. La eveniment au participat și președintele PNL Cumpăna, George Tufă, candidat al partidului pentru primăria comunei, dar și primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti.

8 martie 1

„Dacă dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor, sunteți fericite și noi bărbații ne simțim mândri și împliniți. Cei care mă cunosc știu foarte bine că nu îmi place să vorbesc despre politică, ci doar să o pracctic, așa că nu vă rețin decât să vă explic de ce sunteți atât de importante pentru noi: ne-ați dat viață, ne iubiți necondiționat și faceți totul pentru noi, soții și copiii voștri. Ca soții, ne sunteți alături, ne susțineți și ne dați putere să mergem mai departe. Nu în ultimul rând, conform rezultatelor oficiale ale BEC, dumneavoastră sunteți alături de PNL Cumpăna. Ați ieșit în număr mult mai mare la vot decât bărbații și ați votat pentru normalitate, pentru o politică a bunului simț, ați votat pentru viitor. Vă promit aici, de față cu dumneavoastră, că echipa PNL Cumpăna nu vă va dezamăgi!”, a transmis George Tufă femeilor din Cumpăna.

tufa pnl cumpana
George Tufă (PNL Cumpăna)

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.