Felix Stroe (PSD) e convins că e cam… gata cu Chițac de la Constanța: „Vremurile grele și confuze vor trece!”

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, transmite un mesaj subliminal primarului muncipiului Constanța, Vergil Chițac. De Ziua Constanței, Stroe este convins de faptul că… vremurile grele ale Constanței vor trece:

Astăzi este ziua celor mai iubiți sfinți ai românilor, Împărații Constantin și Elena. Aproape două milioane de români le poartă alesul nume, iar alte milioane îl poartă cu fală în lume. Constanța, orașul nostru, îi are ca ocrotitori și patroni spirituali.Nu este o întâmplare. Ziua Constanței, la sfârșit de mai, are o încărcătură emoționantă. Sfinții Mari Împărați și întocmai cu Apostolii, Constantin și mama sa, Elena au fost ziditori, și nu demolatori. În timpul domniei sale, Constantin cel Mare a luat hotărârea de a restaura Byzantionul (Constantinopol) și de a face din el capitala imperiului. Nu dorim un destin mai bun și mai glorios orașului nostru drag decât acesta! Să redevină ce-a fost și mai mult de atât. Constanța chiar merită gloria și merită totul! Merită să fie cunoscută pentru frumusețea și pentru ospitalitatea sa, nu doar estivală – și nu pentru primarii săi excentrici sau anecdotici. Va renaște din cenușă și va înflori din nou! Vremurile grele și confuze vor trece. La mulți ani Constanța, la mulți ani constănțeni, la mulți ani tuturor celor care poartă sfintele nume!”, a transmis Felix Stroe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Felix Stroe (PSD) e convins că e cam… gata cu Chițac de la Constanța: „Vremurile grele și confuze vor trece!”

  • duminică, 22 mai 2022 la 10:40
    Permalink

    Chitat face 3 trotuare de 2 ani, dar soselele sunt pline de gropi, sa vedem cin mai voteza PNL in Constanta , probabil Chitat a candidat pentru pensiia speciala , nu ii ajungea cei 4 mii euro pe luna .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.