Felix Stroe (PSD), după eșecul PNRR: „PNL și USR, ați dat țării un guvern de INCOMPETENȚI! Nu sunteți în stare de NIMIC! Duceți țara la DEZASTRU”

Comisia Europeană a transmis proiectul PNRR înapoi cu zeci de observații. Cel mai grav este de săptămâna viitoare CE aprobă proiectele PNRR depuse de țările membre și începe plata proiectelor. Cele 29 de miliarde de euro pentru România ar putea să nu mai fie atât de sigure, pentru că o parte dintre proiecte ar putea să pice. Între timp, Comisia Europeană a transmis că a început evaluarea aprofundată a planurilor de redresare şi rezilienţă pe care le-a primit și spune că pe parcursul evaluării va colaborare cu statele membre pentru a clarifica orice întrebări.

Situația l-a inflamat pe președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, care a transmis către guvernare faptul că „nu e vina oamenilor care v-au votat – e vina voastră, că i-ați MINȚIT! V-ați dat pricepuți, și nu sunteți! Ați făcut promisiuni electorale, fără nicio acoperire”:

PNL – USR: ați dat țării un guvern de INCOMPETENȚI! Nu sunteți în stare de NIMIC! Duceți țara la DEZASTRU! Nu e vina oamenilor care v-au votat – e vina voastră, că i-ați MINȚIT! V-ați dat pricepuți, și nu sunteți! Ați făcut promisiuni electorale, fără nicio acoperire! Ați stricat și ce făcuse bun guvernele PSD. Ați gestionat pandemia de Covid DEZASTRUOS! Țara era pe un trend ascendent. Voi ne-ați nenorocit și ați nenorocit-o. Și, acum?!? N-ați fost în stare să luați niște bani de la Uniunea Europeană, lucru pe care l-au reușit TOATE celelalte state. Ați refuzat ajutorul oamenilor cu experiență în guvernare și administrație. Ați făcut EPURĂRI pe criterii STRICT POLITICE, în loc să faceți o evaluare profesională. Ați pus în genunchi ministere, instituții, aparate administrative centrale și locale. Ați distrus TOT. România se face de râs cu PNL și USR-PLUS la guvernare! Ați ratat cea mai mare șansă de dezvoltare a României, după ce Comisia Europeană a respins PNRR-ul trimis și girat de tine, Florin Cîțu, care ești doar cu gândul la alegerile din partid… Un partid care va pierde răsunător următoarele alegeri. S-au depus cereri pentru finanțare, doar că sumele diferă de la un document la altul. Nu știți nici să scrieți, nici să socotiți. Nici măcar să copiați!? România ratează deja încasarea a 4 miliarde de euro din prefinanțări, fluierând. Bine vă zice europarlamentarul PSD, Mihai Tudose: obiective aruncate cu furca, cifre care se bat cap în cap, date insuficiente. La gargară primii, dar la temele cruciale ale anului – PNRR și vaccinare – ne-ați adus în coada Europei! Nu veți scăpa nepedepsiți – poporul o va face! Ați picat PNRR-ul în ambele „sesiuni” de examene. S-ar putea ca la toamnă să nu mai fie vreo reexaminare… Ați rămas repetenți de pe-acuma!”, a transmis Felix Stroe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.