Felix Stroe, despre spitalul regional de la… Sinaia: „Propun lui Cîțu să mai facă la… Căcăcioasa, Mădulari sau Măciuca, toate din Vâlcea!”

Premierul Florin Cîțu a înțeles în sfârșit necesitatea construirii unui spital regional… într-o zonă turistică aglomerată, cu un mare aflux de oameni din toate colțurile țării și ale Europei. Astfel, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, constată faptul că s-au alocat 200 milioane lei pentru spitalul regional din… Sinaia și îi recomandă premierului să continue investițiile într-o serie de localități din Vâlcea, precum… Căcăcioasa, Mădulari sau Măciuca:

Ce contează că Spitalul Regional CONSTANȚA, care ar deservi un litoral supra-aglomerat și Delta Dunării – de fapt, toată Dobrogea – e amânat de ani de zile? Ce contează că proiectul și finanțarea sa, trecute prin Parlament, au fost atacate la Curtea Constituțională și INTERZISE de președintele Iohannis?! Ceea ce nu se poate în Dobrogea, se poate pe Valea Prahovei! E bine și acolo. Justificat chiar: spitalul regional Sinaia va putea trata și căderile nervoase ale românilor care, weekend de weekend, rămân blocați CU ORELE, între Comarnic și Predeal – Sinaia, Azuga și Bușteni incluse… De aceea, propun primului ministru ca, până la construirea necesarului – chiar esențialului – spital regional Constanța, să se facă altele, de o mai mare urgență, la Urluia, Flămânzi, Urlați, Fundu Moldovei dar chiar și la Căcăcioasa, Mădulari sau Măciuca – toate din Vâlcea, județul din care provine premierul Cîțu. Numai bine…”, a transmis Felix Stroe.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Felix Stroe, despre spitalul regional de la… Sinaia: „Propun lui Cîțu să mai facă la… Căcăcioasa, Mădulari sau Măciuca, toate din Vâlcea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *