Felix Stroe, despre noile restricții: „Par heirupiste, generate de spaimă. PSD nu consideră că alegerile trebuie ținute cu orice preț”

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a organizat vineri o conferință de presă în sistem online și, întrebat de TOMIS NEWS cu privire la noile măsuri restrictive pentru combaterea răspândirii infectării cu coronavirus, consideră că trebuia inițial o consultare Guvern – populație, o bună comunicare în acest sens și a concluzionat că alegerile parlamentare nu trebuie ținute cu orice preț, mai ales că astăzi am depășit numărul de 10.000 de infectări în ultimele 24 de ore.

Nu comentăm necesitatea acestor măsuri despre care vom milita să fie respectate întocmai. Este regretabil că s-a ajuns aici, că măsurile de prevenire au fost absolut ineficiente, am ajuns la pragul psihologic de 10.000 de cazuri pe zi, iar dacă măsurile nu se vor dovedi eficiente, specialiștii români spun că în decembrie ne apropiem de 20.000… În aceste condiții, apreciem că trebuie o consultare a tuturor partidelor, să se țină cont de opinia publică și nu cred că trebui să ne propunem să facem alegeri cu orice preț de către populație în contextul acestei pandemii. Noile măsuri sunt necesare, trebuia luate de mult, discutate cu populația, trebuia o comunicare și o explicare foarte bună a acestor măsuri. Ori sunt măsuri heirupiste, generate de spaimă, bine ar fi ca cei care au puterea de decizie să vadă dacă merită plătit prețul să se țină alegerile în 6 decembrie. PSD nu consideră că aceste alegeri trebuie ținute cu orice preț”, a spus Felix Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.