Felix Stroe, despre Liviu Dragnea: „Îi doresc să-și regăsească liniștea, luciditatea și sănătatea. PSD s-a schimbat mult după plecarea lui din partid…”

Liviu Dragnea a fost eliberat joi din penitenciar și a avut declarații grele la adresa PSD, revanșarde și cu înțelesul clar că are o serie de răfuieli de dus cu foștii săi colegi. După seara furtunoasă a fostului lider social-democrat, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a transmis vineri o serie de mesaje pentru Dragnea, în care îi bate obrazul întrucât au fost multe probleme după arestarea lui:

Noianul de știri și declarații făcute cu ocazia eliberării dlui Liviu Dragnea din detenție m-au făcut să nu comentez imediat cele afirmate. Liviu Dragnea este un om care a suferit, care a trecut printr-un moment dificil al vieții sale. Îi doresc să-și regăsească liniștea, luciditatea și sănătatea. Dar declarațiile sale de la ieșirea din penitenciar sunt în mod evident marcate de perioada grea prin care a trecut. Ele nu au nicio legătură cu realitatea. PSD s-a schimbat mult după plecarea lui din partid, dar în cu totul alt sens decât cel sugerat de domnia sa. Noul PSD este un partid care și-a redeschis ușile către Europa, care și-a rezolvat problemele de integritate politică, un partid care a pus capăt războiului cu justiția. Anul trecut, când Guvernul Orban voia să vândă companiile naționale, PSD a fost cel care a oprit jaful, prin legea care interzicea vânzarea acțiunilor statului în plină pandemie. Deci dl. Dragnea nu are monopolul acțiunilor legitime, împotriva jafului național, cum revendică. PSD promovează și acum patriotismul economic, politicile de apărare a firmelor românești și a angajaților români din multinaționale. Tot PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului. Sunt fără îndoială lucruri bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea ca președinte PSD, cum ar fi câștigarea alegerilor din 2016 – aceste lucruri nu vor fi niciodată negate. Dar în același timp, au fost și multe probleme grele lăsate în PSD după plecarea sa, care au trebuit rezolvate de noua conducere a partidului. Cum ar fi scorul electoral la care a fost atunci PSD și cel pe care îl are acum. Asta arată că multe dintre problemele lăsate atunci au fost rezolvate. Eu personal îi doresc multă înțelepciune și să-și găsească liniștea și echilibrul, de care cu toții avem atâta nevoie. Multă sănătate!”, a transmis Felix Stroe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.