Felix Stroe a CÂȘTIGAT lupta internă! Planul de DISTRUGERE a PSD Constanța, în linie dreaptă

Liderii social-democrații constănțeni au fost convocați joi, de la 18:30, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, pe fondul nemulțumirilor din partid. Listele pentru alegerile parlamentare sunt motivul principal de revoltă, Felix Stroe fiind persoana arătată cu degetul. Deși a promis în campania electorală în nenumărate rânduri că nu va pleca la București, indiferent dacă va câștiga alegerile sau nu, acesta s-a sucit. A demisionat de la RAJA și de la Asociația Română a Apei, însă a păstrat funcția de președinte al PSD Constanța și s-a autopropus ca deschizător de listă la Senat. Din acest moment au bubuit nervii printre parlamentarii actuali și restul membrilor, care consideră că această candidatură a lui Stroe va îngropa definitiv partidul.

Înainte de ședința BPJ, social-democrații constănțeni nu au mai tolerat posibilitatea unei decizii deja stabilite și votată într-o glumă de ședință, astfel că mai mulți membri de partid s-au strâns joi seară la sediul organizației municipale și al cabinetelor parlamentare pentru a protesta. Detalii, AICI!

În cadrul ședinței de joi seară, Felix Stroe a cedat presiunii și realităților și a anunțat că… nu va candida la alegerile parlamentare. La ședință au participat 23 de lideri social-democrați constănțeni, printre care Decebal Făgădău sau Marius Horia Țuțuianu. Conștient că se va duce direct în cimitirul politicii constănțene, Nicolae Moga nu a fost prezent. Felix Stroe a speculat momentul și a apelat la primari, care îi sunt fideli lui și nu lui Țuțuianu sau Făgădău. Astfel că, după ce și-a simulat prezumptiva retragere, văzând că opoziția este firavă, șarpele Felix Stroe a început să se umfle. Opoziția a fost pulverizată și, după ședința BPJ, a ieșit chiar el să comunice rezultatele:

O ședință care a avut ca preambul ieri o întâlnire cu toți primarii PSD. În două etape a fost luată această hotărâre. Astăzi o ședință a BPJ, în care a fost prezentat și punctul de vedere al primarilor PSD. În urma analizelor făcute, s-au luat următoarele hotărâri: La Senat, la punctul 1, Stroe Felix; 2. Brăiloiu Liviu; 3. Georgescu Dan, primarul de la Limanu; 4. Mihu Ștefan, 5. Gâju Mariana, 6. Mantea Gheorghe, 7. Iacobici Gabriel. Sunt oameni reprezentativi, care vor face campanie și este normal ca această listă să fie și un instrument prin care să atragem voturile celor cărora ne adresăm. Vom lua atâtea locuri câte… în funcție de munca pe care o depunem. Ne propunem să luăm cât mai multe voturi. Ne propunem să luăm cel puțin două posturi de senator. Mai departe, la Camera Deputaților: locul 1: Horia Țuțuianu, locul 2: Cristina Dumitrache, locul 3: Decebal Făgădău, locul 4: Lucian Lungoci, locul 5: George Vișan, locul 6: Radu Babuș, locul 7: Nicolae Tănase – președintele PSD Mangalia, locul 8: Mărioara Cojoc, locul 9: Mihai Soare”, a spus Felix Stroe.

Ca un adevărat securist, Felix Stroe a vorbit despre propunerea votată democratic:

Este o propunere care a fost votată cu o propunere covârșitoare. S-a făcut o listă cu 28 de nominalizări. Și pe urmă s-a votat… Personal, sunt mulțumit de această listă. Este o listă care coagulează echipa, nu o fragmentează. Fiecare are multe merite în partid, dar această listă este importantă”, a mai spus Stroe.

Lupta internă, încheiată cu… pupături!

Pentru prima dată în istoria PSD Constanța, a existat o opoziție… internă. Aceasta s-a manifestat, însă Stroe, victorios, a tratat-o ca fiind pașnică și ca o apologie a securismului: cu pupături!

Lupta internă s-a încheiat pașnic, cu pupături… unii mai triști, dar din sediu nu a ieșit nimeni cu scandal! Și eu am ieșit trist afară din Guvern. Am acceptat decizia Guvernului și a partidului. (…) La cererea primarilor, s-a organizat o discuție. Nu mi-am dat demisia. Există această formulă să îți depui mandatul. Cred că este corect să îmi depun mandatul, dorind în acest fel ca primarii să își exprime dorința față de mine și dacă există dorința de a merge în continuare împreună. Hotărârea a fost unanimă să mergem împreună. (…) Care puci? Dacă vine cineva să susțină pe cineva e un puci? Decebal se regăsește, Vișan se regăsește, pe locul 5. Data trecută am luat 7, nu?”, a mai spus Felix Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.