Feel SEAvic pe plaja Tuzla! RAS și Asociația Regională pentru Promovarea Aviației, acțiune de ecologizare

Aeroportul „Alexandru Podgoreanu” Tuzla şi Asociaţia Regională pentru Promovarea Aviaţiei organizează în data de 25 mai 2019, pe Plaja Tuzla, de la ora 10:00 până la ora 13.00, Campania Feel SEAvic. Sub sloganul „Pentru o plajă sălbatică, nu sălbăticită”, Feel SEAvic constă în realizarea unei acţiuni de ecologizare a plajei Tuzla – ca parte a programului de responsabilitate socială – pentru sensibilizarea comunității locale și conservarea naturală a unui peisaj spectaculos.

Potrivit organizatorilor, acţiunea vizează suprafaţa dintre pontonul de lemn şi digul farului Tuzla. Punctul de întâlnire este pe faleză, în dreptul primei alei care coboară spre plajă. În cadrul campaniei Feel SEAvic, organizatorii vor pune la dispoziţie toate materiale necesare desfăşurării acţiunii.

În scopul păstrării unei naturi curate şi a unui mediu înconjurător sănătos, organizatorii încurajează participarea comunității locale din Tuzla, dar oricine este binevenit să se alăture: implică-te şi tu pentru un Feeling SEAvic! 

„Plaja Tuzla, cu apă turcoaz, merită sa fie promovată, dar mai ales conservată, astfel încât să rămână sălbatică, dar nu sălbăticită de urmele lăsate de către vizitatori. Problema plasticului și a altor deșeuri acumulate afectează plajele, mările și oceanele din întreaga lume, provocând fenomene de tip “nisip plastic”, imposibil de curățat. Acţiunea doreşte să contribuie la prevenirea acestor fenomene care iau amploare şi la dezvoltarea simţului civic la nivel local. Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a fi civilizat cu natura si de a influența procesul de ecologizare. Sprijină şi tu campania Feel SEAvic!”, au precizat reprezentanții RAS Tuzla.

seavic

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *