Federația Tinerilor din Constanța către Consiliul Județean: „Proiecția digitală de filme să nu fie activitatea principală a noului Centru de Tineret”

Consiliul Județean Constanța a accesat în anul 2013 printr-un proiect cu fonduri europene 11.836.478,69 lei, din care contribuția CJC a fost de 503.727,93 lei  pentru reabilitarea și modernizarea actualului „Cinematograf Republica”.

Lucrările au fost destinate facilitării noilor activități de educație, integrare/ reintegrare socială și recreere oferite tinerilor prin transformarea în „Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret”.

Dotarea acestuia este aproape de a fi terminată, urmând să se facă recepția acestuia și inaugurarea. În acest sens, au apărut articole în presă care prezintă realitatea în mod eronat, promovând de fapt inaugurarea cinematografului, susțin cei de la Federația Tinerilor din Constanța.

„Ne dorim să credem că acest Centru pentru Tineret va fi utilizat în interesul tinerilor, aceștia urmând să desfășoare activități specifice nevoilor și intereselor lor, sau să poată oferi alternative pentru petrecerea timpului liber, incluzând și proiecția digitală de filme între acestea, fără a face din aceasta o activitate principală”, a precizat, miercuri, prim-vicepreședintele Federației Tinerilor din Constanța, Cristian George Farauanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *