Făgădău: „Vom monta mobilier urban în tot orașul. Toate cartierele orașului nostru sunt importante!”

Primăria Municipiului Constanța anunță, joi, că va monta mobilier urban nou în toate cartierele din oraș. 

„La rectificarea de buget am alocat sume pentru achiziția și montarea mobilierului urban în municipiul Constanța, un alt lot. Îmi doresc ca în interiorul acestui mandat să înlocuim mobilierul urban în toate parcurile și zonele publice din Constanța. Cred că acest lucru deja se observă în majoritatea spațiilor publice și trebuie să continuăm pentru că nu există un cartier mai important și altul mai puțin important. Toate cartierele orașului nostru sunt importante!”, a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 

Potrivit Primăriei, operațiunea începută în urmă cu câteva luni de amplasare a băncilor, coșurilor de gunoi, dispozitivelor pentru deșeuri canine sau a seturilor alcătuite din mese și băncuțe pentru zonele de recreere continuă în toate cartierele din Constanța. 

Angajații Serviciului Amenajări Urbane au intervenit în această săptămână pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Dacia-Tomis 3, în stațiunea Mamaia, în zona Gării Constanța, în Satul de Vacanță, în zona Poarta 1, în campusul Henri Coandă și pe strada Baba Novac, cartier ANL.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *