Făgădău și Țuțuianu, la deschiderea Târgului de Turism al României. „Ne concentrăm eforturile pe promovare, pilonul esențial al strategiei de dezvoltare turistică”

Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța, alături de alte organizații locale, au participat, joi, la deschiderea Târgului de Turism al României, ediția de primăvară, care se desfășoară la Romexpo în București, în perioada 21 – 24 februarie 2019.

CITEȘTE ȘI:

Standul Consiliului Județean Constanța reunește atât reprezentanți ai Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, ai Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, autorități locale, cât și producători.

Potrivit Consiliului Județean Constanța, pentru această ediție, Județul Constanța a amenajat un stand în suprafață de aproximativ 115 de metri pătrați, care va cuprinde o zonă cu o prezentare video a județului, prezentari ale siturilor arheologice, a stațiunilor litorale dar și a gastronomiei locale. De asemenea, există și o zonă de degustare a produselor industriei viticole.

targul de turism al romaniei 1

„Am inaugurat, astăzi, în prezența Viceprim-Ministrului României, Viorel Ștefan și a Ministrului Turismului, Bogdan Trif, Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, precum și standul Consiliului Județean Constanța. Relieful, istoria, muzeele, mănăstirile, dar și multietnicitatea județului nostru, fac din această zonă o regiune unică în România. Noi, ca și autorități publice locale trebuie să ne concentrăm eforturile spre promovarea județului, ca și pilon esențial al unei strategii de dezvoltare turistică locală și națională. Turismul reprezintă motorul de dezvoltare al județului nostru, iar promovarea vacanțelor pe litoralul românesc va duce la o creștere a numărului de turiști și implicit la o creștere a economiei locale”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La evenimentul de joi au mai participat Bogdan Trif, ministrul Turismului, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și reprezentanții Organizației Patronale Mamaia-Constanța, alături de ambasadorii turismului românesc Mihai Leu și Nicolae Voiculeț.De asemenea, fanfara Forțelor Navale a întâmpinat oaspeții pe „Muzica Apelor”. Primăria Municipiului Constanța, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța promovează pentru prima oară împreună destinația Constanța-Mamaia.

targul de turism al romaniei 3

De asemenea, fanfara Forțelor Navale a întâmpinat oaspeții pe „Muzica Apelor”. Primăria Municipiului Constanța, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța promovează pentru prima oară împreună destinația Constanța-Mamaia.

CITEȘTE ȘI:


DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *