Spread the love

Campania „Curățăm Constanța Noastră” continuă, iar miercuri, 6 aprilie a.c., în cartierul Tomis I din Constanța, angajații Pomacost au tuns iarba, în zona City Park, au cosit și greblat iar în Stațiunea Mamaia au tăiat și toaletat arborii. Totodată, în parcul din Poarta 6, angajații de la SC Sport Turism au cosit și greblat, în zona Far au plantat gazon în casetele stradale, au tăiat și toaletat arborii de pe Șoseaua Mangaliei iar pe b-dul 1 Mai Vechi au cosit iarba, anunță Primăria Constanța.

Cosire zona FarPotrivit municipalității, acțiunile de curățenie vor continua și joi, când angajații de la Pomacost vor tunde iarba în cartierul Tomis II, vor cosi și grebla în zona City Park și vor continua cu tăierea și toaletarea arborilor în Stațiunea Mamaia. Angajații SC Sport Turism vor continua să cosească și să grebleze în parcul din Poarta 6 și în zona Far, să planteze gazon în casetele stradale de pe b-dul 1 Mai, în timp ce, în cartierul CET vor tăia și toaleta arborii.

Și la această a doua ediție a campaniei, Primăria anunță că sunt așteptați să se implice operatori economici, instituții publice și societatea civilă reprezentată de ONG-uri și cetățeni.

CITEȘTE ȘI:

„Curățăm Constanța noastră 2.0”. Făgădău, organizatorul din spate

Facebook Comments

One thought on “Făgădău se laudă că a scos Pomacost la treabă, prin „Curățăm Constanța noastră””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *