Făgădău promite „asfaltare completă” în Zona Industrială: „Nici un cartier nu va rămâne în urmă”

Zona Industrială a Constanței s-a transformat complet în ultimele săptămâni, anunță marți reprezentanții municipalității. Astfel, străzi de pământ au fost transformate în artere moderne, iar astfel de lucrări vor fi efectuate în mai multe locuri din oraș pentru că la Constanța nici un cartier nu va rămâne în urmă. Echipele Primăriei Municipiului Constanța au executat lucrări ample pe străzile Septimius Severus și Augustus care au devenit artere circulabile, cu asfalt și marcaje.

„Astăzi, la Constanța, avem contracte semnate și proiecte aflate în diferite stadii de implementare de aproximativ 700 de milioane de lei. Cel mai mult contează proiectele pe partea de mobilitate și vă asigur că niciun cartier nu va rămâne în urmă”, a precizat primarul Decebal Făgădău.

În ultimii ani, Primăria Municipiului Constanța a executat lucrări de asfaltare pe un număr de aproximativ 60 de străzi de pământ din diverse zone ale municipiului. Alte aproximativ 20 de artere urmează să intre în execuție în acest an, iar în prezent municipalitatea pregătește documentațiile pentru încă 16 străzi noi.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.