Spread the love

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a primit, miercuri, vizita delegaţiei Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare conduse de vicepreşedintele pentru Politică şi Parteneriate, Pierre Heilbronn.

Potrivit Primăriei Constanța, discuțiile au avut drept scop crearea şi menţinerea unui parteneriat durabil între administraţia publică locală şi BERD pentru implementarea unor proiecte comune în dezvoltarea oraşului pe direcţiile Safe City, Smart City.

CITEȘTE ȘI:

Făgădău a semnat Acordul de asistență tehnică cu Banca Mondială și Preacordul de finanțare cu BERD

Făgădău a subliniat importanţa strategică a municipiului Constanţa în zona Mării Negre şi le-a mulţumit reprezentanţilor BERD pentru „sprijinul acordat în finanţarea şi implementarea proiectelor de interes public local şi pentru semnalul de încredere transmis investitorilor în atragerea de investiţii noi în sectorul privat”.

La rândul său, Pierre Heilbronn a salutat deschiderea manifestată de administraţia publică locală în cooperarea cu BERD, precum şi „disponibilitatea arătată de primarul municipiului Constanţa pentru susţinerea iniţiativelor comune”.

CITEȘTE ȘI:

Strategia de dezvoltare și promovare a turismului în municipiul Constanța, în dezbatere publică. „63% din turiști spun că doresc să se întoarcă în Constanța și în afara sezonului”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *