Făgădău, la lucrările Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa: „Problemele dezbătute sunt legate direct de comunitățile pe care le reprezentăm”

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat marți la deschiderea lucrărilor Consiliului Director al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa, eveniment care se desfășoară în stațiunea Mamaia.

consiliul director CEMR 4

Potrivit Primăriei Constanța, peste 100 de reprezentanți ai asociațiilor membre ale CEMR din întreaga Europă sunt prezenți la ședința de lucru alături de Karl-Heinz Lambertz, președinte al Comitetului European al Regiunilor; Daniel Suciu, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice; Rainer Haas, co-președinte al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa și Mariana Gâju, vicepreședinte al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa.

„Sunt onorat să vă urez bun-venit și vă mulțumesc pentru că sunteți astăzi alături de noi. Pentru orașul Constanța este un moment important faptul că găzduiește Consiliului Director al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa. Problemele pe care le dezbatem aici sunt legate direct de comunitățile pe care le reprezentăm fiecare dintre noi”, a spus Făgădău.

Temele principale ale lucrărilor au ca obiectiv stabilirea politicilor CCRE/CEMR cu privire la identificarea unei modalități eficiente de colaborare cu Comitetul European al Regiunilor și prezentarea punctelor de vedere ale autorităților locale din Europa în ceea ce privește inițiativele și legislația Uniunii Europene.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.