Făgădău, la întâlnirea cu președinții asociațiilor de proprietari: „Întărim relația dintre noi!”

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, alături de o echipă formată din reprezentanți ai tuturor regiilor și direcțiilor din cadrul aparatului administrativ, au participat, vineri, la o întâlnire de lucru cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța.

Potrivit Primăriei Constanța, temele dezbătute au vizat creșterea gradului de siguranță în orașul nostru și  întărirea relației dintre municipalitate și asociațiile de proprietari.

„Rolul nostru este să întărim structurile asociative, să propunem soluții pe care dumneavoastră să le dezbateți cu locatarii și împreună să le implementăm. În privința sistemului de siguranță al orașului, avem un acord de parteneriat cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare și un studiu de fezabilitate în acord cu toate structurile care se ocupă de securitatea municipiului. Sunt vizate intersecțiile mari, zona perimetrală școlilor, cimitirelor, zonele care delimitează orașul de plajă“, le-a transmis celor prezenți primarul Decebal Făgădău.

La întâlnirea din Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor au participat și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, domnii Marius Ghiță și Ciprian Sobaru, precum și reprezentanți ai unei companii de comunicații.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.