Spread the love

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru vacanța de 1 Mai și pentru sezonul estival.  În acest sens, primarul Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, s-a întâlnit cu peste 80 de agenți economici pentru a pune la punct ultimele detalii, în așa fel încât stațiunea să fie gata să își primească oaspeții în data de 27 aprilie, atunci când vor sosi primii turiști.

Potrivit Primăriei Constanța, subiectul principal a fost legat de Campania „Curățăm Constanța Noastră”, program la care s-au alăturat și operatorii din turism din Mamaia, care au dat asigurări că  până la sfârșitul lunii, faleza și spațiile din fața hotelurilor vor fi curățate. Echipele Primăriei au început deja lucrările de igienizare, a fost tunsă iarba și a fost adunat nisipul de pe faleză.

CITEȘTE ȘI:

Primăria invită la responsabilizare civică. „Curățăm Constanța noastră”, la a șasea ediție

De asemenea, în zilele următoare vor fi reparate coșurile de gunoi, vor fi înlocuite băncile rupte de pe aleea de promenadă și vor fi vopsiți, în culoarea bleu, stâlpii de iluminat public.

Primarul Decebal Făgădău a făcut apel către agenții economici să lucreze în echipă astfel încât imaginea stațiunii să fie schimbată până la sosirea primilor turiști.

„Poliția Locală a intrat serios în haina de autoritate. Avem întâlniri cu dumneavoastră, cu Apele Române si de asemenea vom avea întalniri și cu toți cei care nu înțeleg demersul nostru, pentru că nu este vorba despre imaginea unui hotel, a unui restaurant sau a unui primar, ci este vorba despre imaginea noastră,  a Constanței. Vreau să reușim împreună, în efortul de a schimba, în mai puțin de două săptămâni, fața stațiunii”, a spus Făgădău.

Potrivit Primăriei Constanța, aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor continua și în perioada următoare, astfel încât Mamaia și Constanța să fie pregătite pentru începerea sezonului estival.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *