Făgădău, la discuții cu agenții economici: „Avem o recoltă record de mucuri de țigări. În stațiunea Mamaia începe curățenia de primăvară!”

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, a participat marți, 26 martie, la o întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia. În cadrul ei s-au pus la punct detalii legate de pregătirea sezonului estival și s-a stabilit un calendar al întâlnirilor cu toți agenții economici din stațiune. Subiectul principal a fost legat de ediția de primăvară a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”. În luna aprilie, sunt invitați să participe la curățenie toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive.

agenti economici mamaia

„Avem o recoltă record de mucuri de țigări, capace de peturi și alte gunoaie la hectar de plajă. Vă îndemn să funcționați într-o structură asociativă. Trebuie să naștem programe și politici comune. Am nevoie de experiența fiecăruia dintre dumneavoastră”, a subliniat edilul.

În luna curățeniei, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Dincolo de scopul practic, însă, campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor. Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *