Făgădău jubilează: Ministerul Dezvoltării i-a promis realizarea Sălii Polivalente!

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, este fericit din cale afară pe final de an: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice i-a promis că îi va acorda sprijin pentru realizarea Sălii Polivalente.

fagadau polivalenta

Proiect încă din campania electorală a lui Făgădău, devenit între timp de suflet, Sala Polivalentă a trecut prin furcile caudine guvernamentale. Asemenea reabilitării Cazinoului sau fostului, viitorului, probabilului, potențialului și abandonatului Spital Regional, Sala Polivalentă revine pe tapetul promisiunilor.

Luni, Făgădău a practicat un teasing: MDRAP i-a promis realizarea Sălii Polivalente!

Amintim că în noiembrie 2016, Compania Naţională de Investiţii a demarat procedurile de licitare pentru proiectul care vizează construirea unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri în municipiul Constanţa. În valoare de aproape 62 de milioane lei pe hârtie, proiectul are astăzi soarta oricărui proiect al CNI și al MDRAP din ultimii patru ani: a rămas doar pe hârtie și va fi la fel și în următoarea perioadă.

sala polivalenta

Potrivit proiectului, Sala Polivalentă va fi amplasată în zona Badea Cârțan, va avea 5.000 de locuri și va fi omologată pentru multiple discipline sportive individuale și de echipă și va putea găzdui și concerte sau alte manifestări artistice.

TOMIS NEWS își exprimă convingerea că MDRAP l-a dus încă o dată de nas pe Decebal Făgădău, cu promisiuni nerealizabile, licitații irelevante și timp pierdut inutil pentru cetățeni, dar și pentru politicianul credul Făgădău, pentru că, nu-i așa?, promisiunea amână nervii!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.