Făgădău ironizează „unificarea dreptei”: „Cu liberalii care sug o viață întreagă de la bugetul de stat am o problemă! Cine e dreapta în Constanța? Un pensionar bugetar și un avocat cu casă de la stat!”

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, cel mai probabil candidat al PSD pentru un nou mandat la cârma municipalității, a vorbit miercuri pentru prima dată, la Radio Sky, despre intențiile de unificare a forțelor politice de dreapta. Evident, edilul nu doar că nu crede într-o astfel de mobilizare – aspect care îl ajută în campania electorală, dar ironizează liderii acestor partide sau candidații acestora la alegerile locale, precum senatorul Vergil Chițac – desemnat de PNL și Stelian Ion – USR.

„Nu pot să nu observ cum zilele acestea se vorbește despre unificarea dreptei cu oameni care nu au nici o legătură cu dreapta! Eu nu am nici un fel de problemă, să se unifice… dar cine este dreapta în Constanța? Un domn pensionar bugetar (Vergil Chițac – n.r.), candidatul liberalilor un bugetar, un pensionar și care din această pensie amărâtă își construiește un bloc în Eforie, unde locuiește. Doi: un avocat (Stelian Ion – n.r.) care are casă de la stat! Ei vorbesc despre unificarea dreptei! Un primar de dreapta este Antoniadis! Care este pe afacerea lui, pe nervii lui… Mai de dreapta e Ionuț Rusu de la PNL, care are firma lui de crewing, care înțelege viața reală! Cu liberalii sau cu cei de dreapta care, de fapt, sug de la bugetul de stat o viață întreagă, am o problemă! Principial vorbind! Constanța, într-adevăr, merită o dreaptă! Mai de dreapta e nea Chesoi!”, a spus Decebal Făgădău.

Până în prezent sunt înscriși în cursa pentru Primăria Constanța primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea USR, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Andrei Popescu (independent) și Nicoleta Ploscaru (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței, întrucât președintele Claudiu-Iorga Palaz este în negocieri cu PNL și USR în perspectiva unui pol de dreapta pentru alegerile locale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.