Făgădău invită consilierii liberali la discuții pe tema CET: „Mă bucur că și-au dat seama că au GREȘIT! Riscăm să PIERDEM 65 de milioane de euro!”

Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, invită consilierii locali la o întâlnire informală pe tema preluării magistralelor de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A.

„Mă bucur să constat că, după ce în 14 august au votat împotrivă, consilierii Partidului Național Liberal și-au dat seama că au greșit și doresc reluarea votului. Acest vot ar putea să ne coste nu mai puțin de 65.000.000 euro din fonduri europene și guvernamentale, bani destinați redimensionării și modernizării rețelei de transport a energiei termice. Acestă modernizare reduce pierderile uriașe pe care astăzi le plătim cu vârf și îndesat. Rămân la părerea că interesul cetățeanului trebuie să primeze intereselor electorale și sper ca, în urma acestei întâlniri, să ajungem la o decizie bună pentru viitorul energetic al municipiului Constanța”, a precizat primarul Făgădău.

Întâlnirea se va desfășura joi, începând cu ora 14:00, în sala ovală a Instituției Prefectului Constanța.

La ședința Consiliului Local Municipal din 14 august, consilierii locali liberali s-au opus proiectului de hotărâre privind cumpărarea de la Electrocentrale Constanța (CET) a rețelei de transport primar a agentului termic. Proiectul nu a fost adoptat, astfel că propunerea de accesare a unor proiecte de modernizare ale rețelei de transport agent termic s-a blocat. 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.