Făgădău, după votul pentru programul RESPECT: „Aș putea să fac o conferință de presă în fiecare zi, în care să spun cum a votat PNL împotriva a 32.500 de constănțeni!”

Social-democrații și liberalii s-au înfruntat teribil, joi, cu prilejul primei ședințe ordinare a Consiliului Local din acest an. Primarul Decebal Făgădău a propus creșterea tranșei tichetelor din Programul RESPECT de la 40 la 50 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Programul constă în acordarea de tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2020 și beneficiari sunt, în principiu, pensionari sau persoane cu venituri modeste. Proiectul de hotărâre a fost adoptat, însă liberalii au votat împotrivă, iar liderul de grup, Adriana Arghirescu, a motivat prin faptul că vorbim de un impact bugetar de 500.000 de euro și s-ar fi putut direcționa acești bani către creșe, de exemplu.

Replica lui Făgădău a venit imediat: „Pentru care ați votat împotrivă!

CITEȘTE ȘI:

După ședința CLM, Făgădău a explicat faptul că votul PNL speră să fie împotriva mea, nu împotriva a 32.500 de constănțeni.

„Un program pe care l-am inițiat, care îmi este extrem de drag, care are peste 32.500 de beneficiari, iar anul acesta… nu spun că majorăm, ci punem în acord cu realitățile economice valoarea tichetelor. Cu alte cuvinte, majorăm de la 40 de lei la 50 de lei și sper ca cele zece voturi împotrivă ale PNL să fie ca un semnal împotriva mea, nu împotriva celor 32.500 de oameni! Aș putea să fac zi de zi câte o conferință de presă și să pun un titlu: PNL a votat împotriva a 32.500 de constănțeni! Nu voi face așa nici acum, nici în campanie”, a spus Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *