Făgădău cere Guvernului SCUTIREA pe TREI LUNI a taxării operatorilor din turism

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a avut joi o intervenție la o emisiune televizată centrală, în cadrul căreia a continuat seria de solicitări pentru autoritățile centrale. Dacă data trecută a fost vorba de alocarea sumelor necesare pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, de data aceasta Făgădău a solicitat nu amânarea ci scutirea pentru trei luni a oricărei taxe pentru operatorii din turism.

„Nouă ne plac regulile de la alții, dar când e vorba de noi le lăsăm în plan secund… Eu aș face în felul următor: aș suspenda plata dărilor către stat a operatorilor din turism pentru orice tip – impozit, taxă, că e pe muncă sau nu, trei luni, până ne liniștim. Aș scuti trei luni pe zona de turism, până când vedem ce se întâmplă cu sezonul estival. Măsurile pe care le-au propus nu doar PSD, ci și alte state care deja le-au aprobat, cu ratele la bănci de exemplu… Sunt convins că vom lua măsura aceasta cât de curând. (…) E necesar un dialog. În momentul de față, în loc să sperii lumea, aș chema toate partidele politice cu seturi de măsuri clare, să ajungem la un compromis, asta înseamnă politică”, a spus Decebal Făgădău.

Similare:

Țuțuianu cere Guvernului plafonarea prețurilor la alimentele de bază și medicamente

În Constanța a apărut o linie telefonică gratuită HELPLINE: Consiliere pentru reducerea efectelor izolării la domiciliu

PSD inițiază un proiect de lege pentru AMÂNAREA RATELOR la bănci. Senatorul Mihu: „Va fi o criză economică generalizată!”

Comercianții din piețele constănțene, controlați de Poliția Locală, pentru CREȘTEREA NEJUSTIFICATĂ a prețurilor

USR propune schimbarea voucherelor de vacanță în vouchere de sănătate. Stelian Ion: „Operatorii din turism ar trebui să ajute în perioada asta, în care toți depunem eforturi”

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

Primăria Constanța asigură cumpărăturile de strictă necesitate pentru persoanele vulnerabile

Măsurile de combatere a coronavirus lovesc în… navigatori. SLN: „Companiile de navigație au SUSPENDAT pentru 30 de zile orice schimb de echipaj!”

APMC: Intră în carantină TOATE NAVELE care vin în Portul Constanța din zonele de risc

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *