Spread the love

„În trei zile de la expropriere, asfaltăm parcarea de la Delfinariu!”, a transmis, vineri, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

„Toate firmele de taxi, toată lumea cu care mă întâlneam mă întreba de zona Delfinariu. Am explicat tuturor că acel teren nu este proprietatea municipiului și trebuie să declanșăm procedura de expropriere care urmează câțiva pași legali. Aceste terenuri au fost retrocedate și ulterior tranzacționate. Toată breteaua, cum venim dinspre stațiunea Mamaia, din dreptul Planetariului și până la intrarea în Delfinariu, toată acea zonă este proprietate privată. Astăzi, practic, începe procedura de expropriere la Delfinariu. Le promit tuturor că în trei zile de când vom avea terenul în proprietatea noastră, asfaltăm”, a precizat Decebal Făgădău.

Consilierii locali, la ședința de vineri

Procedura de expropiere a început de vineri și, potrivit municipalității, amenajarea zonei din proximitatea accesului principal din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este extrem de necesară pentru creșterea siguranței circulației auto și extinderea zonei pietonale, eliminarea blocajelor, fluidizarea traficului și îmbunătățirea aspectului urbanistic în zonă.

DIN PROIECT:

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *