Făgădău, al 55-lea primar al Constanței. Iată configurația noului Consiliu Local Municipal

Candidatul învingător al PSD la alegerile locale din 5 iunie a depus, joi, jurământul. Decebal Făgădău este cel de-al 55-lea primar al Constanței și, pe lângă el, au fost validați și consilierii locali municipali.

„Vreau să generăm proiecte noi în folosul cetățenilor. Propun să colaborăm în următorii 4 ani și să facem multe lucruri bune pentru constănțeni”, a spus Făgădău.

Învinsul la alegerile locale, candidatul PNL Vergil Chițac, s-a retras de pe listă, fiind înlocuit de Ioan Solomon. Totodată, Ana Maria Funda, tot de la PNL, s-a retras și ea de pe listă, locul fiindu-i luat de Adrian Câmpeanu.

Iată lista completă a noilor consilieri locali municipali:

PSD: Răzvan Florea, Irinela Nicolae, Costin Răsăuţeanu, Aurelian Marin, Adriana Teodoru, George Vişan, Valentin Pîrvulescu, Dumitru Babu, Marioara Cojoc, Teodor Patrichi (ABSENT), Mircea Dobre, Perodin Dede, Andreiaş Cristian Marius.

PNL: Solomon Ioan, Andrei Mihaela, Avătavului Costin, Trandafir Raluca, Câmpeanu Adrian, Caliminte Horia (ABSENT), Rezeanu Romeo, Văsii Cristina, Constantin Victor, Arghirescu Adriana.

PMP: Cătălin Papuc, Alexandru Zabara, Secil Cantaragiu- în locul lui Claudiu Palaz

Și Andrei Popescu-independent

În cadrul aceleiași ședințe, au fost lansate și  propunerile pentru funcția de viceprimar. PSD i-a propus pe Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, iar PNL nu a înaintat nici o propunere. La vot, Babu a obținut 16 voturi „pentru” și 9 „împotrivă”, iar Răsăuțeanu a obținut 15 voturi „pentru” și 10 „împotrivă”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *