Făgădău a semnat autorizația de construire pentru un nou cimitir musulman. „Sunt alături de musulmani nu doar cu gândul, ci și cu fapta”

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a anunțat joi că a semnat autorizația de construire pentru un nou cimitir musulman. Solicitat de Muftiatul Cultului Musulman din România, acest cimitir va deveni realitate și, cu prilejul semnării, Făgădău a transmis că se bucură să aducă această veste chiar în Luna Sfântă Ramazan.

„De ceva vreme nu mai erau locuri în cimitirul musulman, iar această problemă frământa comunitatea. Municipiul Constanța a pus la dispoziție un teren, iar Muftiatul Cultului Musulman din România a făcut toate demersurile legale pentru a construi un nou cimitir (măsurători, avize, aprobări, dezbateri, PUZ, proiect tehnic, șamd…). Da, a durat destul de mult, dar așa se construiește orice lucru sănătos și trainic! Astăzi am semnat autorizația de construire pentru noul cimitir musulman și mă bucur să aduc această veste chiar în Luna Sfântă Ramazan! Îl felicit pe domnul muftiu Iusuf Muurat pentru munca sa și a echipei sale, îi mulțumesc pentru colaborarea excelentă și transmit constănțenilor musulmani că am fost, sunt și voi fi alături de ei nu doar cu gândul, ci și cu fapta. Ramazan ayîmîz qayîrlî bolsîn! Ramazan ayımız hayırlı olsun!”, a transmis Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.