Făgădău a intrat în delirium tremens! Omagii aduse lui Shhaideh: „Un ochi îmi plânge, altul râde. Este o victorie a funcționarului public, acuzat mereu că nu muncește”

Primarul municipiului Constanța, a primit vestea nominalizării ca premier din partea PSD în persoana lui Sevil Shhaideh cu mare bucurie, atât de mare încât a revărsat-o, joi, cu tente de delir. Niciodată Făgădău nu a avut o astfel de reacție vis-a-vis de o persoană, până la stadiul de a ne îmbolnăvi de diabet. Să ne crucim:

„Vă pot spune că nu am știut, dar am sperat că a fost o surpriză extraordinar de plăcută, că este un profesionist desăvârșit, un coleg extraordinar, un coleg deosebit și că peste tot unde a lucrat a lăsat loc de „bună ziua”, a sprijinit pe toată lumea, a învățat din fiecare poziție pe care a ocupat-o și s-a autodepășit întotdeauna. Am încredere maximă că va avea un mandat excelent, cu susținerea președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea și nu vă ascund faptul că în acest moment un ochi râde și un ochi plânge: da, mi-aș fi dorit ca domnul Liviu Dragnea să fie premierul României, dar mă bucur că doamna Sevil Shhaideh are tot sprijinul dânsului, partidului, alianței și sunt convins că va face treabă bună”, a spus Decebal Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

 Nicușor Dan: „Sevil Shhaideh a ajuns în Ministerul Dezvoltării prin gruparea Mazăre – Constantinescu” 

CITEȘTE ȘI:

Sevil Shhaideh, din Constanța, propunerea PSD-ALDE pentru postul de prim-ministru. Dragnea: „Dacă propunerea va fi refuzată, ne vedem în altă parte!”

În discursul său de susținere a lui Sevil Shhaideh, Făgădău a ridicat omagii funcționarului public, care a reușit astfel, prin constănțeanca nominalizată pentru funcția de premier, să avanseze atât de mult pe scara ierarhică de stat și de partid. Totodată, pentru Făgădău, Sevil Shhaideh este deja premier, deși, momentan, este doar nominalizată.

„Nu comentez speculații, haideți să vedem care este calendarul imediat al desemnării, ar acceptării nominalizării, al formării unui cabinet, al validării lui și de acolo este mult de muncă. Nu aș fi atât de mult atent la semantică, ci m-aș uita cu încredere la sprijinul pe care îl are în momentul de față această nominalizare. Este o nominalizare care sparge multe bariere: prima femeie premier, este de-a noastră și pentru noi este o premieră și pot să vă spun că cred că este funcționar public de carieră care ajunge premier. Pentru mine este sau pentru colegii mei din sistemul public o victorie a acestui sistem! Pentru că multă vreme acest sistem a fost blamat: sunt prea mulți funcționari publici, stau degeaba și de la aceste vorbe aruncate s-a ajuns la salarii mici, responsabilitate mare, presiune mare. Este un moment de încredere ca atunci când muncești peste 20 de ani, cum a făcut doamna premier, perseverezi la orice loc de muncă ai avea îți faci datoria până la capăt, poți  progresa, despre asta este vorba: despre evoluție! Dacă în sistemul privat e așa, e normal să fie la fel în sistemul public!”, a mai spus Decebal Făgădău.

„Nu va susține mai mult județul Constanța! Muncea la niște ore care m-au făcut invidios și i-am spus”

În încheierea acestui discurs cu iz național-comunist din vremuri demult apuse, Făgădău a ridicat ode lui Liviu Dragnea și a precizat că Sevil Shhaideh nu va susține mai mult județul Constanța, ci toate județele, în mod egal. Totodată, primarul a revenit la ridicarea în slăvi a lui Shhaideh, susținând că este… invidios. Să ne crucim din nou:

„Adevăratul câștigător al alegerilor parlamentare se numește Liviu Dragnea. Nu au fost consultări cu organizația Constanța. Poate nu e bine să fiu atât de sincer în fața camerelor: poate aș fi făcut la fel! În fața unei strategii bine devoalate după ce s-au terminat alegerile, prin care noi nu am comunicat decât pe subiecte pozitive, de construcție, nu am venit cu nici un motiv de scandal sau cu o temă care să nască scandal, aș fi procedat absolut la fel. (Shhaideh – n.r.) este membru al PSD, organizația municipală Constanța. (…) Dacă doamna premier va susține mai mult județul Constanța decât proiectele altor județe, vă răspund că nu! Doamna Sevil Shhaideh va fi un premier foarte bun pentru România, care se va uita echilibrat la toate județele României. Legat de Dobrogea și Constanța, va avea o relație corectă, bănuiesc acest lucru, nu am de unde să știu, dar cred că lucrând atât de mult cu dânsa știu că este un om echilibrat, care nu are obligații și care judecă întotdeauna profesionist orice proiect. Pot depune mărturie că la ore înaintate în noapte în Ministerul Dezvoltării Regionale, doamna ministru de atunci munceau la niște ore care m-au făcut invidios că nu pot face același lucru la Constanța și i-am spus de atunci asta!”, a concluzionat Decebal Făgădău.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *