„Fă-te că lucrezi!” Lupu de la CJC are nevoie de o întreagă echipă în zăpezi ca să-l… țină la curent

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a intervenit încă de ieri cu utilajele din dotare, în contextul ninsorilor. Marți dimineață s-a intervenit pe tronsoanele Mangalia – Negru Vodă, Peștera – Pietreni, Deleni – Șipote, Mireasa – Pantelimon ș.a. S-a acționat pentru a preveni formarea de suluri de zăpadă din cauza vântului și s-a împrăștiat material antiderapant (nisip și sare).

Operațiunile de deszăpezire sunt în plină desfășurare și noutățile sunt transmise constant, însă liberalii de la Consiliul Județean Constanța consideră că nu este cazul ca o rămășiță a PSD, respectiv directorul RAJDP, Lucian Lungoci, să își asume meritele. Astfel, dacă președintele CJC, Mihai Lupu, este infectat cu covid, vicepreședintele Stelian Gima a fost trimis cu o suită de funcționari prin zăpezi ca să-l… țină la curent.

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța – Stelian Gima împreună cu funcționari din cadrul aparatului de specialitate sunt pe teren alături de reprezentanții Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, pentru a evalua și al (sic!) informa, în timp real, pe președintele CJC – Mhai (sic!) Lupu, cu privire la starea drumurilor din județ. Astăzi au însoțit echipele de drumari care au intervenit pe DJ 391 Albești – Cotul Văii – Negru Vodă – Cerchezu, dar și pe DJ 392 – Independența – Dumbrăveni”, au precizat reprezentanții CJC, într-o aproximativă limbă română. De asemenea, sperăm că aparatul de specialitate se referă la stadiul deszăpezirii și nu la starea efectivă a drumurilor, altfel ne așteptăm ca Stelian Gima să se apuce din seara asta de asfaltări în tot județul.

În altă ordine de idei, eficacitatea demersului stă sub semnul întrebării, întrucât Lungoci, deja aflat pe teren, îl putea ține la curent pe Lupu cu stadiul operațiunilor, fără a fi nevoie de suita de funcționari, din care absolut nici unul – nici măcar Gima – nu au nici cel mai mic habar despre cum trebuie să se desfășoare astfel de acțiuni.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *