Expoziție a DGASPC cu tematica sărbătorilor de iarnă. Iată de unde puteți cumpăra cadouri unicat de Sărbători!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța a inaugurat o nouă ediție a Expoziției cu obiecte cu tematica sărbătorilor de iarnă, în incinta centrului comercial VIVO. Sute de obiecte, lucrate manual de copiii, tinerii și adulții protejați în centrele DGASPC Constanța abia așteaptă să intre în casele dumneavoastră și să le ofere un aer aparte, elegant și proaspăt!

Potrivit DGASPC, obiectele sunt confecționate din materiale reciclabile, iar imaginația celor care le-au creat nu are limite. În deschiderea expoziției, trupa de dans „Fresh“, de la Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea a susținut un scurt program artistic.

„Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri prezenți astăzi și doresc în mod special să felicit această frumoasă trupă care a obținut nenumărate medalii și cupe la festivaluri importante de dans“, a declarat directorul general al DGASPC Constanța, Petre Dinică.

Trupa „Fresh“ are 17 membri, copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, fiind înființată în anul 2016. Copiii au strâns de-a lungul anilor numeroase diplome, cupe și medalii de la concursurile desfășurate în Constanța, București, Galați, precum și în multe alte județe.

dgaspc expozitie cjc 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.